ILMOITUS

Museo lähtee kivinavetasta

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan seudun museo poistuu kivinavetasta Jaatsinkadulta. Rakennukselle haetaan muuta käyttöä.

Kaupunginhallitus käsitteli museon tila-asiaa kokouksessaan. Päätös oli esityksen mukainen. Kivinavetalle haetaan muuta, ensisijaisesti alueen elinvoimaa vahvistavaa käyttöä. Museotoiminnan näyttelytilaksi osoitetaan Tornihuvila Pukstaavin naapurissa ja varastoitavien museoesineiden tilaksi Stormin vanha koulu.

Museokokoelmien haltuunottoon varataan 30 000 euroa ensi vuodelle. Työ käynnistetään välittömästi. Tavoitteena on kokoelman museaalisen arvon korottaminen ja sitä kautta tilatarpeen selkeä vähentäminen ensi vuoden loppuun mennessä.

Kokouksessa kaupunginhallituksen jäsen Maire Villo (ps) ehdotti, että museoon tehdään tilatyötyöryhmän esittämän vaihtoehdon mukainen pienimuotoinen peruskorjaus. Esitys raukesi kannattamattomana. Villo jätti päätöksestä eriävän mielipiteensä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top