MAINOS

Sastamalan valtuustolle vastauksia aloitteisiin – Varilaan ei voi saada valtionapua pieneen liikuntasaliin

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamala

Valtuusto sai Sastamalassa syksyn ensimmäisessä kokouksessaan vastauksia useisiin valtuustoaloitteisiin.

Varilan koulun hankintaa valmistellaan kevennetyllä allianssimallilla. Tavoitteena on toteuttaa investointi alkuperäisellä 8,1 miljoonan euron kustannusvarauksella. Valtuusto päättää myöhemmin rakennetaanko Varilaan pieni vai iso liikuntasali.

Arto Satonen (kok) muistutti, että pieneen liikuntasaliin ei voi saada valtionapua. “Kannattaa laittaa paukut siihen, että saadaan valtionapu”, Satonen evästi.

Kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg ennakoi, että linjaus liikuntasalin koosta tehtäneen loppuvuoden aikana.

Koirapuiston rakentaminen ei nykyisellään ole mukana kaupungin investointisuunnitelmassa eikä -painelistalla. Investoinneista päätetään joulukuussa.

Vinkkilän ja Kiikan yhdistävä kevyen liikenteen väylä on ollut esillä kaupungin ja Pirkanmaan ELY-keskuksen välisissä neuvotteluissa. Väylä pyritään saamaan toteutukseen ELY-keskuksen ja kaupungin yhteishankkeena.

Yöpäivystys Sastamalaan ei ole palaamassa. Ympärivuorokautisen päivystysyksikön perustaminen ei ole mahdollista nykyisen lainsäädännön puitteissa. Yöpäivystys on Tampereella Acutassa, jossa Sastamalasta käy keskimäärin 1-2 potilasta yöaikaan.

Maire Villo (ps) nosti esiin, että joillakin muilla paikkakunnilla yöpäivystyksen järjestämiseen on saatu poikkeuslupia.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top