VaLePa avasi kauden kaatamalla ankkalauman

Uutiset

Hallitseva Suomen mestari Vammalan Lentopallo avasi uuden Mestaruusliigakauden voitokkaasti. Vexve Areenaan lennähtänyt Vantaa Ducks joutui taipumaan luvuin 3-1.

Vieraat laittoivat isännille hanttiin siten, että VaLePa vei ensimmäisen erän 25-19 ja toisen 27-25. Pitkän erätauon jälkeen Ducks otti nimiinsä kolmannen 28-30. VaLePa päätti ottelun neljänteen voittamalla sen samoin numeroin kuin ensimmäisen, eli 25-19.

“Parempi startti kuin viime vuonna. Ensimmäisen pelin ongelmia oli havaittavissa. Otteluun oli tietysti isot odotukset. Rentouden kautta omalle tasolle, mutta siihen ei ihan päästy”, analysoi VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila. “Potentiaalia on paljon parempaan, mutta kärsimättömyys kostautui monissa palloissa”, hän jatkoi.

Pyhäpäivä kuluu pukkipaidoilla palautellessa. Maanantaina joukkue jatkaa fysiikan parissa.

“Odotukset kauden alkuun oli kovat. Hermostunut alku koko joukkueelta, mutta kolme pinnaa, niin siihen voi olla tyytyväinen”, mietti Urpo Sivula. “Olen ihan tyytyväinen omaan peliin. Kunto on ihan hyvä ja kauden lopussa toivottavasti parempi”, hän sanoi.

VaLePan kausi jatkuu keskiviikkona Raision Loimun isännöimisellä.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top