MAINOS

VaLePa pallotti Loimun

Uutiset

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo piti keskiviikoiltana Raision Loimun otteessaan. Ottelu päättyi isäntäjoukkueelle 3-0.

VaLePa vei erät selkein numeroin 25-19, 25-22 ja 25-14. Toista erää Loimu johti parhaimmillaan 12-8. Loimun syöttövirheen ja kahden peräkkäisen hyökkäysvirheen jälkeen Jacob Guymer syötti ässäsyötön ja peli oli tasan 12-12. Tämän jälkeen edettiin tasaisesti. Kolmas erä oli täysin VaLePan hallintaa.

“Joukkue on ottanut askelia eteenpäin edellisestä pelistä”, kommentoi VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila. “Florian tuo erinomaista energiaa kentälle hyvien puolustusten kautta”, hän kehui Florian Ringseisia.

VaLePan parhaana palkittiin Peetu Mäkinen. “Peliini on tullut rentoutta, ei tarvitse liikaa miettiä ja sitä kautta peli kulkee”, hän mietti. “Onnistumisten myötä on pelissä hyvä fiilis”, Mäkinen sanoi.

Ottelua seurasi Vexve Areenalla lähes 520 katsojaa.

VaLePan kotiotteluputkeen sunnuntaina 1.10. tulee vieraaksi Team Lakkapää ja keskiviikkona 8.10. Hurrikaani-Loimaa.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top