Kansanedustaja Pertti Hakanen hakee maatalousyritystään saneeraukseen

Uutiset

"Vuosien selviytymistaistelun jälkeen ei ollut käytännössä enää muuta vaihtoehtoa kuin saneeraushakemuksen jättäminen", kertoo Pertti Hakanen.

Pertti Hakanen

Kansanedustaja Pertti Hakanen. Kuva: Eduskunta

Sastamalalainen kansanedustaja Pertti Hakanen (kesk) on jättänyt maatalousyrityksestään saneeraushakemuksen. Tila tuottaa sianlihaa.

"Vuonna 2007 tilalla tehtiin todella mittavat investoinnit. Sen jälkeen alan kannattavuuskriisi alkoi ja tuotantosuuntamme muuttui. Nyt vuosien selviytymistaistelun jälkeen ei ollut käytännössä enää muuta vaihtoehtoa kuin saneeraushakemuksen jättäminen", Hakanen kertoo.

Kansanedustaja Pertti Hakanen toivoo tapauksensa vahvistavan viestiä siitä, että maatalouden kriisi on todellinen ja kotimainen tuotanto aidosti vaarassa.

"Henkilökohtaisten kokemuksieni myötä tiedän tasan tarkkaan, millaisten ongelmien kanssa tuottajat päivittäin painivat. Olen elänyt jokaisen kannattavuuskriisin synkimmän hetken heidän mukanaan", sanoo Hakanen.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat