MAINOS

Punkalaitumen apteekkarille toimilupa Taysiin

Uutiset

Samuli Kinnari

Apteekki

Tampereen yliopistolliseen sairaalaan avataan ensi vuonna Suomen ensimmäinen sairaalassa toimiva yksityinen apteekki, joka tarjoaa palveluja suoraan kuluttajille.

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on myöntänyt toimiluvan apteekkari Marianne Ahoselle. Hän pitää nykyisin Punkalaitumen apteekkia.

Apteekin lääkevalikoimaan tulee vaikuttamaan se, että se sijaitsee sairaalassa. Marianne Ahonen ennakoi, että harvinaisempia lääkkeitä toimitetaan muualla sijaitsevaa apteekkia enemmän. Valikoima tarkentuu myöhemmin. Ahonen näkee tärkeänä toiminnan kehittämisen asiakkaiden kanssa. “Meille kaikille on tärkeää, että potilas on tyytyväinen saamaansa hoitoon ja palveluun”, Ahonen sanoo.

Taysin apteekki sijoittuu ensin väliaikaisiin tiloihin Keskussairaalassa. Lopulliset tilat sille valmistuvat vuonna 2020 avattavaan sairaalan uuteen pääaulaan.

“Potilaamme ovat toivoneet pitkään sairaalaan apteekkia, joka helpottaisi heidän omien lääkehankintojensa tekemistä. Olemme iloisia, että toimilupa on viimein myönnetty ja apteekki saadaan avattua kesään 2018 mennessä”, kertoo kehitysjohtaja Isto Nordback Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top