Sote-lautakunta äänesti sairaanhoitajan vastaanotolle käyntimaksun

Uutiset

Sastamalassa ja Punkalaitumella aletaan periä avohoidon sairaanhoitajan vastaanotolla käyntimaksua. Asia äänestytti yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveyslautakuntaa.

Päätös maksusta syntyi lopulta äänin 5-3. Yksi jäsen äänesti tyhjää.

Katriina Purola ehdotti, että sairaanhoitajan käyntimaksua ei oteta käyttöön. Puheenjohtaja Reino Sivonen kannatti ehdotusta. Äänestyksessä sosiaali- ja terveysjohtajan esitystä maksun käyttöönotosta kannattivat Seppo Aarinen, Jari Andersson, Timo Karunen, Marja Mäki-Soini ja Terttu Routsi. Purolan ehdotuksen kannalla oli Sivosen lisäksi Raija Hituri. Tyhjää äänesti Päivi Turja.

Ennen asian ratkaisemista lautakunta äänesti siitä, käsitelläänkö asia kokouksessa. Raija Hituri ehdotti, että asia jätetään pöydälle ja käsittely siirretään talousarvion yhteyteen. Katriina Purola kannatti ehdotusta. Jari Andersson ehdotti, että asia käsitellään kuluvassa kokouksessa. Anderssonia kannatti Timo Karunen. Äänin 6-3 asia päätettiin käsitellä. Asian käsittelyä kokouksessa kannattivat Anderssonin ja Karusen lisäksi Seppo Aarinen, Marja Mäki-Soini, Terttu Routsi, Reino Sivonen ja Timo Karunen.

Reino Sivonen ja Katriina Purola kirjauttivat päätökseen eriävän mielipiteen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top