ILMOITUS

Sateet ja sulaminen nostivat vedenkorkeuksia

Uutiset

Samuli Kinnari

Sade, vesisade

Lumet sulattanut lauha sää ja vesisateet näkyvät jokien ja järvien korkeuksissa.

Tulvakeskus ennakoi, että esimerkiksi Loimijoki saattaa nousta pelloille. Sunnuntai-iltana Maurialankoskessa tähän oli vielä matkaa. Havaittu vedenkorkeus oli 54,27 metriä. Raja, jossa vesi nousee pellolle, on 54,60 metriä.

Kiikassa Kokemäenjoen pinta oli kymmenen sentin päässä varoitusrajalta, joka on 51,25 metriä. Kokemäenjoen vedenkorkeus vaihtelee Kiikassa voimakkaasti lyhyelläkin ajalla. Perjantaina pinta oli miltei yhtä korkealla, mutta lauantaiaamun mittaustulos oli vain 50,56 metriä.

Säkylässä Pyhäjärvi on hieman ajankohdan keskimääräisen tason yläpuolella.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top