MAINOS

Vammalan tori on Sastamalan kauppatori – Kahvilayrittäjää etsitään

Uutiset

VaLePan torijuhla

Lentopalloperhettä Sastamalan kauppatorin täydeltä.

Sastamalan kaupunki hakee Sastamalan kauppatorille eli entiselle Vammalan torille kahvilayrittäjää. Tori saneerataan ensi vuoden syksyn ja vuoden 2019 kevään aikana.

Kahvilayrittäjäksi haetaan toimijaa, joka on halukas halukas rakentamaan kauppatorille ympärivuotiseen ja säännölliseen toritoimintaan tukeutuvan kahvilarakennuksen sekä sen yhteyteen esiintymislavan.

Kahvilarakennuksen ja esiintymislavan pitää olla siirrettäviä ja perustuksiltaan kevytrakenteisia. Rakennuksen ja siihen mahdollisesti liittyvien rakennelmien tulee olla ympäristöön sopivia ja arkkitehtonisesti laadukkaita sekä niistä tulee esittää luonnossuunnitelmat.

Kahvilan vierestä osoitetaan tilaa terassille. Halukkaan toimijan on kahvilan ja esiintymislavan lisäksi esitettävä suunnitelma torialueelle näkyvästä, rakennukseen sijoittuvasta kellosta sekä kahvilan yhteydessä sijaitsevasta wc:stä. Esiintymislavan tulee olla vuokrattavissa erilaisten tapahtumien käyttöön kohtuullista vuokraa vastaan.

Kahvilarakennukselle ja esiintymislavalle vuokrattava maa-alue on noin 20 x 20 metriä. Niiden sijainti on tarkoitus ottaa huomioon torin perusparannuksen suunnittelun yhteydessä. Työ valmistuu tänä syksynä.

Rakennuksia varten kaupunki antaa maapohjan vuokralle rakennusluvasta riippuen esimerkiksi kymmenen vuoden ja viiden optiovuoden määräajaksi. Vuokra neuvotellaan valitun toimijan kanssa.

Kaupunki käy tarkemmat jatkoneuvottelut halukkaiden kesken. Valittava toimija ratkaistaan käytyjen jatkoneuvottelujen perusteella.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top