MAINOS

Postitoimipaikat taas pinnalla: Sastamala vakiintunut, vanhojen nimien palauttaminen ei ole viestinnällisesti eikä taloudellisesti perusteltua

Uutiset

Samuli Kinnari

Kirjelaatikko

Kirjelaatikko.

Sastamalassa vanhojen postitoimipaikkojen nimien palauttaminen on jälleen pinnalla. Postitoimipaikkojen nimet yhtenäistyivät Sastamalaksi vuoden 2009 alusta.

Viime keväänä valtuuston kokouksessa jätettiin kaksi aloitetta koskien vanhojen postitoimipaikkojen nimien palauttamista.

Aloitteiden pohjalta on pyydetty lausunnot Pirkanmaan pelastuslaitokselta, Sastamalan yrittäjäjärjestöiltä ja elinkeinopoliittiselta neuvottelukunnalta. Lausunnoissa ei puolleta vanhojen postitoimipaikkojen nimien palauttamista.

Kaupunginhallitus käsittelee asiaa kokouksessaan. Esityksen mukaan aloitteet eivät anna aihetta enempiin toimenpiteisiin. Sastamala-nimi on vuosien myötä vakiintunut. Vanhojen nimien palauttaminen ei ole viestinnällisesti eikä taloudellisesti perusteltua.

Viimeksi postitoimipaikkojen nimiasiaa käsiteltiin vuosina 2011 ja 2012. Tuolloin tekeillä oli Kiikoisten ja Sastamalan yhdistymisselvitys.

Asia etenee kaupunginhallituksesta valtuustoon.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top