Sastamala voitti kh:n äänestyksessä 9-2

Uutiset

Kirjelaatikko

Kirjelaatikko.

Kaupunginhallitus pääsi Sastamalassa äänestämään antaessaan vastausta valtuustoaloitteisiin, joissa esitettiin vanhojen postitoimipaikkojen nimien palauttamista.

Keskustelun kuluessa toinen varapuheenjohtaja Antti-Matti Mattila ehdotti, että Suodenniemi, Mouhijärvi, Kiikoinen, Äetsä ja Vammala palautetaan postitoimipaikkojen nimiksi. Ehdotusta kannatti Maire Villo.

Äänestyksessä kaupunginjohtajan ehdotus voitti 9-2. Sen kannalla olivat Päivi Pelttari, Ashton Peasley, Pirjo Raunio, Mikko Rauva, Leena Saarela, Tarmo Seppä, Reino Sivonen, Pirjo Vuorinen ja Jenni Jokinen.

Päätökseksi tulleessa kaupunginjohtajan ehdotuksessa valtuustolle esitetään, että valtuustoaloitteet eivät anna aihetta enempiin toimenpiteisiin. Sastamala-nimi on vuosien myötä vakiintunut Sastamalan alueen kaikkien postitoimipaikkojen nimeksi. Nimien palauttaminen ei ole viestinnällisesti eikä taloudellisesti perusteltua.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top