Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Keskiviikko 6.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Vammalan kaksi K-marketia Häijään kauppiaille

Uutiset

Sastamalassa K-Market Häijään kauppiaat Jari ja Katriina Hotanen ottavat vastuulleen myös Vammalan ja Raivion K-Marketit.

Jari ja Katriina Hotanen

Jari ja Katriina Hotanen.

Sastamalassa K-Market Häijään kauppiaat Jari ja Katriina Hotanen ottavat vastuulleen myös Vammalan ja Raivion K-Marketit. Muutos tapahtuu tammikuun puoliväliin mennessä.

"Panostamme uusissa kaupoissamme erityisesti nopeuteen ja helppouteen. Lisäksi haluamme pikaisesti keskusteluyhteyteen asiakkaiden kanssa, jotta pääsemme muokkaamaan tuotevalikoimaa asiakkaiden mieleiseksi", kauppias Jari Hotanen sanoo.

Hotaset vahvistavat K-Market Vammalan palveluvalikoimaa vielä tämän vuoden aikana salaattibaarilla. Molemmista kaupoista löytyvät myös Matkahuollon pakettipalvelu, Veikkauksen pelit ja käteisnostopalvelu. K-Market Vammalaan on ensi vuoden loppupuolelle suunnitteilla täysimittainen remontti.

Jari ja Katriina Hotanen ovat toimineet K-Market Häijään kauppiaina vuodesta 2008. Jo sitä ennen he ovat olleet K-ryhmän palveluksessa eri tehtävissä kahdenkymmenen vuoden ajan.

"Meillä on siis K-Market Häijäässä kymmenvuotisjuhlat tulossa. Yrittäjyys on sydäntä lähellä ja kauppiaana saa tehdä asioita omalla tavallaan", Jari sanoo.

K-Market Vammala on entinen Valintatalo ja K-Market Raivio entinen Siwa. Kaupat työllistävät yhteensä lähes viisitoista kaupan ammattilaista.

Kauppiaspariskunnan perheeseen kuuluvat neljä lasta, seitsemän lastenlasta sekä kissa ja koira. Jari Hotasen harrastuksiin lukeutuvat golf ja painonhallinta, muutoin he viihtyvät hyvin kotona.

Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan ensi vuoden loppuun mennessä.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: