ILMOITUS

VaLePa hurjassa vedossa: Tsekeille pataan 3-0

Uutiset

Ford Store Levoranta eli Vammalan Lentopallo aloitti hurjalla rytinällä Mestarien liigan ottelut. Tsekkiläinen Jihostroj Ceske Budejovice sai isäntäjoukkueelta kylmää kyytiä luvuin 3-0. Erät päättyivät Ford Store Levorannalle luvuin 25-20, 25-22, 25-15.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Mikko Esko kehui koko joukkuetta erinomaisesta latautumisesta. “Kyllä huomasi kaikista, että tämä oli kauden ensimmäinen tosi peli ja haluttiin voittaa”, Esko sanoi. “Vastustajaa täytyy kehua myös, ettei saatu mitään ilmaiseksi. Piti pelata tosissaan”, hän totesi.

Puolustuksia tuli hyvin ja koko joukkue oli sellainen, että kaikki halusi voittaa. Nyt ollaan vasta puolessa välissä. Toinen pelikin pitää voittaa. Tästä on hyvä lähteä Tsekkiin pelaamaan. Ollaan kunnossa ja hyvä fanijoukko lähtee mukaan, niin kiva on lähteä reissuun. Se vaatii toisen samanlaisen ilmeen kuin tänään ja kovan keskittymisen. Se toinen peli on aina erilainen. Molemmilla on siinä kovat paineet”, pohti Mikko Esko.

Kotijoukkue aloitti tutulla kokoonpanolla. Passarina oli Mikko Esko, hakkurina Urpo Sivula, keskipelaajina Markus Kaurto ja Tommy Carmody, yleispelaajina Olli Kunnari ja Erik Sundberg sekä liberona Florian Ringseis.

Avauserää mentiin yli puolivälin tasaisesti. Ford Store Levoranta repäisi neljän pisteen eron tilanteesta 15-15 pisteisiin 19-15ja meni menojaan. Urpo Sivula takoi viisi pistettä ja iski pahoja hyppysyöttöjä läpi erän.

Olli Kunnari nousi isoon asemaan toisessa erässä kahdeksalla hyökkäyspisteellään ja 100 prosentin vastaanotolla. Kotijoukkue käänsi tiukan erän lopulta kolmen pisteen voitoksi.

Kolmannessa erässä Ford Store Levoranta jatkoi huikeaa menoaan. Jihostroj Ceske Budejovice ei päässyt enää ollenkaan peliin mukaan ja hävisi viimeisen erän peräti kymmenellä pisteellä.

“Nyt oli paras ilme tämän kauden peleistä. Pojat teki sen työn, mitä suunniteltiin. Ei voi olla kuin tyytyväinen”, päävalmentaja Sami Kurttila kehui.

“Kyllä meidän sideout-pelaaminen oli sillä tasolla, että sillä saadaan raavittua pisteitä. Kenttäpuolustus oli kova ja kaikki laittoivat itsensä likoon. Mikko Esko pelasi erinomaisia hyökkäyksiä”, Kurttila suitsutti.

Eurocupin kotiotteluissaan VaLePa on ollut perinteisesti vahva. Kaikkiaan 21:sta ottelusta se on kotonaan hävinnyt vain kolme.

Oman liigansa Jihostroj Ceske Budejovice on aloittanut VaLePan tapaan pelkillä voitoilla. Se ei ole hävinnyt ensimmäistäkään erää.

Joukkueet pelaavat Mestarien liigan kolmannen kierroksen toisen osaottelun Ceske Budejovicessa sunnuntaina kello 19.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top