ILMOITUS

VaLePalle mielekäs lohko Mestarien liigaan

Uutiset

Hallitsevan lentopallon miesten Suomen mestarin VaLePan eli europeleissä Ford Store Levorannan Moskovassa arvottu Mestarien liigan lohko muodostui ennakkoon ehkä lohkoista tasaisimmaksi. Sastamalalaiset saavat vastaansa kreikkalaisen PAOK Thessalonikin, saksalaisen VfB Friedrichshafenin ja turkkilaisen Halkbank Ankaran.

Aivan suurimpia suosikkeja ei suomalaisjoukkueen lohkoon arvottu. Viime kauden Mestarien liigassa PAOK putosi ennen lohkovaihetta, Halkbank jäi lohkonsa viimeiseksi ja Friedrichshafenkin karsiutui jatkopeleistä lohkokolmosena.

PAOK ja Halkbank saivat suoran lohkopaikan. Friedrichshafen puolestaan peittosi kolmannella kierroksella bulgarialaisen Neftohimic Burgasin 3-1 ja 3-0.

Passari Mikko Esko on kokenut Mestarien liigan tunnelman jo aiemmin ulkolaisjoukkueiden paidassa. Nyt edessä on esiintyminen lohkovaiheessa oman kasvattaseuran paidassa.

“Kaiken kaikkiaan järkevältä vaikuttava lohko meidän kannalta. Kaikki ovat totta kai kovia, mutta vältettiin superjoukkueet kuten Kazan, Civitanova ja Perugia. Voimme lähteä voittamaan ihan oikeasti jokaiste peliä”, Mikko Esko kommentoi lohkoa tuoreeltaan.

Eskolle tutuin lohkovastustajista on turkkilaisjoukkue Halkabank, jossa passari pelasi edellisen kerran Mestarien liigaa kaudella 2014-2015.

“Joitakin tuttuja siellä on vielä pelaajista ja staffistakin. Odotan innolla heidän kohtaamista erityisesti. Turkin ykkösseura tällä hetkellä: paljon rahaa ja isot paineet varsinikin ulkolaispelaajilla. Ja varmasti eivät kestä yhtään tappiota meille”, Esko virnistää.

Sauli Sinkkosen ranskalaisjoukkue Chaumont saa vastaansa C-lohkossa venäläiset Lokomotiv Novosibirskin ja Dinamo Moskovan sekä puolalaisen Skra Belchatowin.

Tommi Siirilä Mestarien liigan suurimpiin ennakkosuosikkeihin kuuluva italialaisjoukkue Perugia sai varsin kova lohkon, sillä sen kanssa arvoittiin toinen italialaisjoukkue Lube Civitanova, turkkilainen suurseura Fenerbahce sekä belgialainen Knack Roeselare.

Ford Store Levorannan otteluohjelma:
5.12. Ford Store Levoranta – PAOK Thessaloniki
19.-21.12. Ford Store Levoranta – VfB Friedrichshafen
16.-18.1. Halkbank – Ford Store Levoranta
30.1.-1.2 Ford Store Levoranta – Halkbank
13.-15.2. VfB Friedrichshafen – Ford Store Levoranta
28.2.PAOK Thessaloniki- Ford Store Levoranta

Miesten Mestarien liigan lohkot
Lohko A
Lube Civitanova (Italia)
Knack Roeselare (Belgia)
Perugia (Italia) (Tommi Siirilä)
Fenerbahce Istanbul (Turkki)

Lohko B
Halkbank Ankara (Turkki)
PAOK Thessaloniki (Kreikka)
VfB Friedrichshafen (Saksa)
Ford Store Levoranta (Suomi)

Lohko C
Chaumont (Ranska) (Sauli Sinkkonen)
Dinamo Moskova (Venäjä)
Belchatow (Puola)
Lokomotiv Novosibirsk (Venäjä)

Lohko D
Zenti Kazan (Venäjä)
Berliini RCV (Saksa)
Spacer´s Toulouse (Ranska)
Jastrzebski Wegiel (Puola)

Lohko E
Zaksa Kedzierzyn-Kozle (Puola)
Trentino Diatec (Italia)
Arkas Izmir (Turkki)
Noliko Maaseik (Belgia)

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top