Sastamalassa huumeissa ja kaahaten

Uutiset

Huumeissa ajellut mies kärähti valtatiellä 12. Kiikoisissa valtatiellä 11 poliisi mittasi kovan ylinopeuden.

Poliisilla oli viikonlopun alkajaisiksi Sastamalassa tehtäviä tienpäällä.

Lauantain vastaisena yönä kello 01.40 epäillään 1970-luvulla syntyneen miehen syyllistyneen rattijuopumukseen valtatiellä 12. Kuljettaja puhalsi nollan, mutta huumepikatesti osoitti positiivista tulosta.

Vuonna 1974 syntynyt mies kaahasi Kiikoisissa valtatiellä 11 perjantai-iltana vähän ennen yhdeksää. Hän ajoi nopeudella 124 km/h, vaikka paikalla on kahdeksankympin rajoitus. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

· ·

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat