Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Talousarvio ja strategia Sastamalan valtuuston päätettäväksi – Ei suuria mullistuksia

Uutiset

Esitykset subjektiivisesta päivähoito-oikeudesta ja ilmaisesta varhaiskasvatuksesta eivät menneet läpi. Terveyskeskusmaksuista luopuminen ei saanut kannatusta.

Sastamala

Kaupunginhallitus lähetti Sastamalassa talousarvion ja taloussuunnitelman sekä uuden strategian valtuuston käsiteltäväksi. Pitkän istunnon aikana viranhaltijaesitykset eivät kokeneet suuria mullistuksia.

Antti-Matti Mattila (kesk) ehdotti Tarmo Sepän (kesk) kannattamana, että sivuterveysasemilla toteutuvat lääkäripalvelut alkuvuoden aikana. Tämän kaupunginhallitus hyväksyi yksimielisesti.

Leena Saarela (vas) ehdotti Reino Sivosen (sd) kannattamana, että subjektiivinen päivähoito-oikeus palautetaan ja varhaiskasvatus muutetaan ilmaiseksi. Esitys hävisi äänin 7-3. Kaupunginjohtajan kannalla olivat Antti-Matti Mattila, Pirjo Raunio (kd), Mikko Rauva (kok), Tarmo Seppä, Maire Villo (ps), Pirjo Vuorinen (kesk) ja Päivi Pelttari (kok). Leena Saarelan esitys sai Saarelan ja Sivosen lisäksi taakseen Ashton Peasleyn (sd). Jenni Jokinen (sd) oli poissa äänestyksestä.

Terveyskeskusmaksuista luopumista Leena Saarela ehdotti myös. Esitys raukesi kannattamattomana.

Strategiaa kaupunginhallitus ehdottaa hyväksyttäväksi otsikolla Hyvän elämän maaseutukaupunki.

Kaupunginhallituksen talousarviokokous kesti taukoineen paria minuuttia vaille kuusi tuntia.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top