Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Rattijuoppojen törttöilyjä Sastamalassa: Juuttui jakajaan, kynti penkkaa

Uutiset

Päihtyneet kuljettaja työllistivät poliisia.

Päihtyneet kuljettajat työllistivät poliisia Sastamalassa perjantai-iltana.

Vammalassa Itsenäisyydentiellä poliisipartio havaitsi kello 23.10 auton, joka oli ajettu liikenteenjakajan korokkeen päälle. Auto oli jumissa ja käynnissä. Kuljettajan paikalla istui 1990-luvulla syntynyt, ajokortiton mies. Puhallus seulonta-alkometriin ylitti rattijuopumuksen rajan. Mies kuljetettiin verikokeisiin. Liikenteenjakajaan juuttumista tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Henkilöauto ajoi ulos Porintieltä kello 19. Se oli matkalla kohti Tamperetta. Mies oli menettänyt autonsa hallinnan ja se suistui oikealle ulos ajoradalta. Lumisella ja viettävällä penkalla auto kulki noin 80 metriä ennen pysähtymistään. Kuljettajalle tehdyn huumepikatestin tulos oli positiivinen. Rattijuopumusepäilyn johdosta hänet vietiin verikokeisiin. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Tapahtunutta tutkitaan myös liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

· ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top