Rattijuoppojen törttöilyjä Sastamalassa: Juuttui jakajaan, kynti penkkaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Päihtyneet kuljettajat työllistivät poliisia Sastamalassa perjantai-iltana.

Vammalassa Itsenäisyydentiellä poliisipartio havaitsi kello 23.10 auton, joka oli ajettu liikenteenjakajan korokkeen päälle. Auto oli jumissa ja käynnissä. Kuljettajan paikalla istui 1990-luvulla syntynyt, ajokortiton mies. Puhallus seulonta-alkometriin ylitti rattijuopumuksen rajan. Mies kuljetettiin verikokeisiin. Liikenteenjakajaan juuttumista tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Henkilöauto ajoi ulos Porintieltä kello 19. Se oli matkalla kohti Tamperetta. Mies oli menettänyt autonsa hallinnan ja se suistui oikealle ulos ajoradalta. Lumisella ja viettävällä penkalla auto kulki noin 80 metriä ennen pysähtymistään. Kuljettajalle tehdyn huumepikatestin tulos oli positiivinen. Rattijuopumusepäilyn johdosta hänet vietiin verikokeisiin. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Tapahtunutta tutkitaan myös liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top