ILMOITUS

“Järkevä porukka, joka tekee todella vähän virheitä”

Uutiset

VaLePa

VaLePa pelaa Mestarien liigaa Ford Store Levorantana.

Mestarien liigassa Ford Store Levoranta kohtaa seuraavaksi saksalaisen VfB Friedrichshafenin. Ottelu pelataan Vantaalla Energia Areenassa.

“Ensimmäisestä pelistä heti voitto, se oli tosi tärkeä juttu. Kuitenkin nälkähän tässä kasvaa koko ajan. Pystymme nostamaan tasoamme”, tiivistää päävalmentaja Sami Kurttila.

Ford Store Levoranta kaatoi kreikkalaisen PAOK Thessalonikin 3-2. Myös Friedrichshafen voitti avausottelunsa kukistamalla turkkilaisen Halkbankin 3-1.

“Friedrichshafen on järkevä porukka, joka tekee todella vähän virheitä. Pelaa aikalailla samalla tyylillä kuin mekin. Hyvät keskarit ja laitahyökkäys, vastaanotto on vähän eri rytmissä kuin meillä”, analysoi Kurttila.

Pyörremyrskyyn helposti samaistettavan Vital Heynenin valmentama joukkue on ollut vahva kotimaansa liigassa, jota se johtaa puhtaalla pelillä hävittyään vain kaksi erää seitsemässä pelissä. Lisäksi Friedrichshafen on jo selvittänyt tiensä Saksan cupin finaaliin.

Ford Store Levorannan passari Mikko Esko omaa yhteistä historiaa vastustajan päävalmentajan kanssa Maaseikin vuosiltaan. Tuolloin kaksikko muodosti Nolikon passariparin.

“Avauspeli oli ihan spesiaalikokemus, mutta nyt katseet jo eteenpäin. Voittoa lähdetään hakemaan, kotipeleistä pitää niitä tulla, kun jatkoon halutaan”, Esko sanoo. “Passari Tischerillä on komea pitkä ura, ei se kuitenkaan ihan yhtä vanha ole kuin minä! Olemme kohdanneet monta kertaa uran aikana. On edelleen hyvässä kunnossa”, hän arvioi.

Lohkon toisessa ottelussa Halkbank kohtaa PAOK Thessalonikin torstaina Ankarassa.

Ottelu alkaa tiistaina kello 19.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top