Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Keskiviikko 6.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Huhut kiertävät Kokemäellä Risten koululla liikkuneesta miehestä – Henkilöllisyys kiinnostaa poliisia

Uutiset

Miehen käytös on aiheuttanut hämmennystä, vaikkei rikosta epäillä. Mahdolliset havainnot pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112.

Risten koulu

Risten koulu. Kuva: Google Maps

Kokemäellä poliisi on saanut ilmoituksia Risten koulun lähettyvillä liikkuneesta miehestä. Rikosta tapauksessa ei epäillä, mutta kulkijan henkilöllisyys kiinnostaa.

Ensimmäiset yhteydenotot miehestä poliisi sai jo ennen joulua. Viimeksi hänestä tehtiin havaintoja keskiviikkona aamupäivällä. Mies ei ole syyllistynyt mihinkään rikokseen tai uhkaillut ketään, mutta hän on ollut koulun parkkipaikalla seisomassa ja aiheuttanut näin hämmennystä. Kulkija on noin 50-vuotias ja noin 180-185 senttiä pitkä. Hän on ollut pukeutunut tummaan ulkoiluasuun ja päässä on ollut pipo.

Asiasta liikkuu Kokemäellä useita erilaisia huhuja. Osassa tarinoita mies on ollut pukeutuneena kommandopipoon tai hänellä on ollut teräase kädessään. Hänen myös kerrotaan hyökänneen ojasta tai olleen ladon kulman takana väijymässä.

Poliisi on tutkinut tietojen paikkansapitävyyttä. Selvitysten mukaan ole mitään syytä uskoa, että kiertävät huhut ovat totta.

Miehen käytös on kuitenkin ollut oppilaiden koulumatkaa häiritsevää. Poliisi on siksi kiinnostunut hänen henkilöllisyydestään.

Mahdolliset havainnot miehestä pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: