Perälät kauppiaiksi Huittisten K-marketeihin

Uutiset

Avatar photo

Eveliina ja Markus Perälä siirtyivät turvallisuusalalta kauppiaiksi.

Eveliina Perälä, Markus Perälä

Eveliina ja Markus Perälä.

Eveliina ja Markus Perälä aloittavat K-kauppiasuransa K-Market Härkäpakarin kauppiaina Huittisissa. Keväällä he saavat vastuulleen lisää myymälöitä.

"Olemme työskennelleet aiemmin muun muassa yrittäjinä turvallisuusalalla. Olen itse aikaisemmalta ammatiltani vartija ja Markus on suorittanut poliisin perustutkinnon", kertoo Eveliina Perälä. "Ajatus kauppiasurasta lähti liikkeelle puoliksi vitsinä, kun näimme lähialueemme Siwan muuttuvan K-Marketiksi ja Markus ehdotti minulle kauppiasuraa. Kului puoli vuotta ja olin kauppiasvalmennuksessa", hän jatkaa.

Härkäpakarin K-marketissa Eveliina ja Markus Perälä aloittavat helmikuussa. Myöhemmin keväällä he alkavat luotsata myös Huhkolan K-marketia Huittisissa maaliskuussa ja Kiukaisten K-marketia Eurassa toukokuussa.

"Työllistämme kaupoissamme yhteensä noin kuusitoista työntekijää", kertovat Perälät. "Panostamme iloiseen ja rempseään asiakaspalveluun. Haluamme myydä asiakkaalle aina samalla jo seuraavan asiointikerran", he toteavat. "Kauppojen arkea voi seurata Facebook-sivuilta", he lupaavat.

Eveliina ja Markus Perälä asuvat Kiukaisissa. Perheeseen kuuluvat 3-vuotias Essi ja pian 2-vuotias Eero sekä kaksi kissaa.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat