Punkalaitumella tehdään tasapainotuspaketti

Uutiset

Punkalaitumen viljelymaisemaa

Punkalaitumen viljelymaisemaa.

Punkalaidun

Talouden tasapainottamiseen pureudutaan Punkalaitumella.

Kunnanhallitus on asettanut työlle ohjausryhmän. Sen puheenjohtajana toimii Ari Prihti sekä jäseninä Outi Uusi-Kouvo, Sirkka Madekivi, Marja Wakkala, Sari Laakso ja Mauri Multanen. Asiantuntijajäseninä ovat kunnanjohtaja Jyrki Moilanen sekä hallinto- ja talousjohtaja Oili Mölsä, joka toimii sihteerinä.

Punkalaitumen alkaneen vuoden talousarvio on noin 1,7 miljoonaa euroa alijäämäinen. Valtuusto on antanut kunnanhallituksen tehtäväksi säästöohjelman laatimisen. Se tulee esittää kesäkuun loppuun mennessä.

Kunta on tilannut konsultointiyhtiö Perlaconilta tasapainottamisprosessin ohjaamisen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top