MAINOS

VaLePa kaatoi Ettan – “Kärkikamppailu sytytti”

Uutiset

VaLePa

Mestaruusliigan kärkikamppailu käytiin Sastamalassa, kun Vammalan Lentopallo isännöi Ettaa. Oululaiset saateltiin matkaan tyhjin käsin, kun pukkipaidat veivät ottelun 3-0 (25-20, 25-21, 28-26).

Peli lähti tasaisesti liikkeelle Ettan niukassa johdossa. VaLePa pääsi ensimmäistä kertaa ruoriin tilanteessa 20-19. Erävoittoa siivittivät Markus Kaurton ässä ja kolme muuta pahaa syöttöä. Urpo Sivulan hyökkäysvire oli hyvä.

Toinen erä oli kokolailla ensimmäisen kopio. Jiri Hänninen tuli vahvasti vaihdosta. Yksi suora virhe ja lyönti Urpo Sivulan torjuntaan kuitenkin sinetöivät erän VaLePalle. Lopussa syöttäjänä kunnostautui Tommy Carmody.

Viimeiseksi jäänyt kolmas erä kehkeytyi ottelun tasaisimmaksi. Päävalmentaja Sami Kurttila oli hereillä, kun VaLePalle tuli kaksi huonoa vastaanottoa ja syöttövirhe. Olli Kunnarin tilalle vaihdettu Peetu Mäkinen ja Erik Sundbergin paikan ottanut Niko Suihkonen toivat uutta intoa ja onnistuivat. Myös Mikko Esko otti roolia hyökkäyksessä. Erä ja ottelu ratkesivat Tommy Carmodyn syöttövuorolla Antti Ronkaisen suoraan virheeseen ja Urpo Sivulan torjuntaan.

“Kolmannen erän lopun molempien yleispelaajien vaihto on seurausta siitä, että meillä on kulmassa tosi nälkäisiä pelaajia, jotka odottavat paikkaa päästä näyttämään”, perusteli Sami Kurttila. “Rankkaa reissaamista alla, tulokseen täytyy olla tyytyväinen”, hän sanoi.

“Kärkikamppailu sytytti. Erien aluissa oltiin kuutamolla, mutta erien lopuissa oltiin hyviä”, kiteytti ValePan parhaana palkittu Olli Kunnari. “Hieno suoritus myös kolmannen erän tuoreilta yleispelaajilta, jotka hoitivat homman”, hän kiitti Peetu Mäkistä ja Niko Suihkosta.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top