MAINOS

Vammalan Shakkikerho palaa SM-liigaan

Uutiset

Shakki

Ensi kaudella Vammalan Shakkikerho pelaa jälleen SM-liigassa. Paluu korkeimmalle tasolle on ollut seuran selkeänä tavoitteena.

Sarjanousu tuli varsin dramaattisten vaiheiden jälkeen. Ykkösdivisioonan A-lohkon kärkiottelussa Vammalan Shakkikerho löi vantaalaisen Remin 3-2, mutta kärsi Vaasan Shakkiseuralle yllätystappion 4-3. Paluu kahdentoista parhaan joukkoon jäi maalieron varaan. Nousun sinetöi unelmavoitto Raahen Linnoituksesta 6-0.

Kauden aikana Vammalan Shakkikerhon joukkueessa ovat pelanneet latvialaiset Arturs Bernotas ja Dmitrijs Tokranovs, sekä Mikko Niemi, Jussi Kauko, Henri Torkkola, Mikko Salonen, Arto Satonen, Pekka Kauko, Joonas Nordman, Seppo Pihlajamäki ja Jarmo Hautaniemi. Sarjanousun myötä joukkuetta ollaan edelleen vahvistamassa tulevalle kaudelle.

Vammalan Shakkikerho oli SM-liigassa kausina 2004-2015. Se sijoittui parhaimmillaan neljänneksi. Kahden avainpelaajan menehtyminen ja muutamat seurasiirrot pudottivat Vammalan Shakkikerhon ykkösdivisioonaan.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top