MAINOS

Koulukuljetukset Vammalan Palveluliikenteeltä

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalassa sivistyslautakunta päätti koululaiskuljetusten suorahankinnasta. Kuljetukset ostetaan uuden kilpailutuksen ajan Vammalan Palveluliikenteeltä, kunnes uusi kilpailutus saa lainvoiman. Näiden kuljetusten piirissä on parisataa oppilasta.

Sivistyslautakunta käsitteli kyseisiä koululaiskuljetuksia viimeksi noin kuukausi sitten. Tuolloinkin kuljetukset päätettiin ostaa suorahankintana Vammalan Palveluliikenteeltä. Päätös tehtiin kilpailutuksen ajaksi, kunnes uusi hankintapäätös saa lainvoiman. Suullisen tarjouksen kilometrihinnasta oli antanut myös Linja-autoliikenne Antti Lauhamon, Tilausliikenne Prihtin, Rautaveden Liikenteen ja Tyrvään Tilausliikenteen yhteenliittymä. Sittemin kaupunki pyysi tarjoukset kirjallisina.

Vyyhdin juuret juontavat kahden vuoden taakse kevääseen. Silloinen kasvatus- ja opetuslautakunta valitsi kyseisten koululaiskuljetusten liikennöitsijäksi Linja-autoliikenne Antti Lauhamon, Tilausliikenne Prihtin, Rautaveden Liikenteen ja Tyrvään Tilausliikenteen yhteenliittymän. Vajaan kuukauden kuluttua lautakunta oikaisi tekemäänsä päätöstä. Liikennöitsijäksi hyväksyttiin Huittisten Tilausliikenteen, Markku Niskasen ja Vammalan Palveluliikenteen yhteenliittymä. Päätöksestä valitettiin markkinaoikeuteen, joka kumosi sen viime marraskuussa. Markkinaoikeuden mukaan tarjouspyyntö oli hankintasäännösten vastainen.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top