Keikyässä terveyden ja turvallisuuden messut

Uutiset

Keikyä-talo

Keikyä-talo on terveyteen ja turvallisuuteen keskittyvien messujen paikka huhtikuun puolivälissä.

Sastamalassa järjestetään Terveys & Turvallisuus -messut lauantaina 14. huhtikuuta kello 10-16. Paikka on Keikyä-talo.

Messuilla on mukana niin julkisia toimijoita, yhdistyksiä kuin yrityksiäkin. “Kaikkien näytteilleasettajien toivotaan nivovan päivän teema osaksi esittelyjään ja ohjelmaansa. Terveyttä tai turvallisuutta voi tuoda esiin oman toimintansa näkökulmasta, vaikka toiminta ei suoraan terveyteen tai turvallisuuteen liittyisikään”, kertoo puuhamies Markku Torpo.

Terveys ja turvallisuus ovat aina ajankohtaisia ja tärkeitä aiheita. “Teemat valikoituivat luontevasti – ne koskettavat kaikkia vauvasta vaariin”, Torpo toteaa.

Päivän aikana on luvassa terveyteen ja turvallisuuteen liittyvää ohjelmaa erilaisissa esityksissä. Mukana on esimerkiksi tietoiskuja, luentoja ja toiminnallisia näytöksiä. “Mukaan toivotaan runsaasti ohjelmaa. Näytteilleasettajat voivat varata omalle esittelylleen ajan ohjelmalavalta”, kertoo ohjelmavarauksista huolehtiva Päivi Pelttari.

Näytteilleasettajien paikkavaraus on parhaillaan käynnissä. “Ensisijaisesti toivomme ilmoittautumisia nettilomakkeella”, vinkkaa paikkavarauksista vastaava Piia Lehtimäki. Varauksen voi tehdä osoitteessa www.keikyanperikunta.fi.

Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle. Sen järjestää Keikyän Perikunta -yhdistys.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top