MAINOS

Kauvatsa ehdolla Vuoden maakuntakyläksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Avoimet kylät

Peräkonttikirppiksen tunnelmaa Kauvatsalta.

Kokemäen Kauvatsa tavoittelee Satakunnan Vuoden maakuntakylän tunnustusta. Tittelin saaja ratkeaa neljän ehdokkaan joukosta.

Vuoden maakuntakyläksi pyrkivät Kauvatsan lisäksi Pomarkusta Honkakoski, Raumalta Kodiksami ja Eurajoelta Luodonkylä. Voittajan valitsee tuomaristo, jonka puheenjohtajana toimii maakuntavaltuuston varapuheenjohtaja Tapio Huhtanen. Jäseninä ovat Satakuntaliiton edustaja Krista Tupala, SataKylien edustajat Kaarina Talola ja Mimmi Virtanen sekä viime vuoden voittajakylän edustaja Sari Kiiski Euran Paneliasta.

Tuomaristo vierailee ehdolla olevissa kylissä 10. huhtikuuta. Vuoden maakuntakylä julkistetaan maakuntavaltuuston kokouksessa 18. toukokuuta ja palkitaan 4. elokuuta Paneliassa maakunnallisilla kyläpäivillä.

Tällä kerralla järjestetään erillisenä kilpailuna myös yleisöäänestys. Sen voittanut kylä saa kunniamaininnan.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top