MAINOS

Koirapuiston perustamista selvitellään Huittisissa

Uutiset

Samuli Kinnari

Kesämökki, koira

Huittisissa mietitään koirapuiston perustamista. Taustalla on valtuustoaloite.

Kaupungissa ei nykyisin ole yleistä koirapuistoa, johon koiran voisi viedä vapaasti juoksemaan. Koirien pitämistä vapaana rajoittavat sekä metsästyslaki että järjestyslaki. Esimerkiksi taajamassa koiran on oltava kytkettynä. Koiran vapaana pitäminen on sallittua vain koirapuistoissa, harjoituspaikoissa ja suljetuilla piha-alueilla.

Asia tuli Huittisissa pohdintaan valtuustoaloitteen myötä. Sen jätti viime kesänä Helena Manninen (kesk). Aloitteessa tuodaan esiin, että kaupungilla on muun muassa Kirkonkyläntien ja Kannintien välissä koirapuistoksi hyvin sopiva alue. Siitä olisi mahdollista aidata isoille ja pienille roduille sopiva ala. Aloitteen mukaan paikallisilla yrittäjillä on myös kiinnostusta osallistua kustannuksiin jonkin verran.

Asia on teknisessä palvelukeskuksessa valmisteltavana. Koirapuiston sijaintivaihtoehtoja selvitetään.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top