Tuomaristo kiersi maakuntakyläehdokkaat – Kauvatsa tavoittelee titteliä

Uutiset

"Kierros osoitti jälleen, kuinka upeita kyliä Satakunnassa on ja miten tärkeää työtä niissä tehdään yhteisen hyvän eteen", sanoo tuomariston puheenjohtaja Tapio Huhtanen.

Kauvatsa

Tuomaristo kyläkierroksella Kauvatsalla. Kuva: Emma Suominen

Satakunnassa Vuoden maakuntakylän tittelistä kilpailee neljä kylää. Mukana on Kauvatsa Kokemäeltä.

Tuomaristo on kiertänyt ehdokaskylissä. "Kierros osoitti jälleen, kuinka upeita kyliä Satakunnassa on ja miten tärkeää työtä niissä tehdään yhteisen hyvän eteen. Aktiivisella kylätoiminnalla myös tuetaan asukashankintaa", sanoo tuomariston puheenjohtaja Tapio Huhtanen, joka on maakuntavaltuuston kolmas varapuheenjohtaja. Muita tuomareita ovat Satakuntaliiton edustaja Krista Tupala, SataKylien edustajat Kaarina Talola ja Mimmi Virtanen sekä viime vuoden voittajakylän Euran Panelian edustaja Sari Kiiski.

Erillisenä kilpailuna järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa yleisöäänestys. Äänestyksen voittanut kylä saa kunniamaininnan ja äänestäneiden kesken arvotaan lippuja Avoimet Kylät -päivän bussikierrokselle. Äänestää voi joko SataKylien nettisivuilla tai Facebookissa 6. toukokuuta saakka.

Kauvatsan lisäksi ehdolla ovat Ylisenpään kylät Raumalta, Luodonkylä Eurajoelta ja Honkakoski Pomarkusta.

Satakylät vastaa kilpailun käytännön organisoinnista. Vuoden maakuntakylän palkitsee Satakuntaliitto 3 400 eurolla.

Voittaja julkistetaan maakuntavaltuuston kokouksessa 18. toukokuuta ja palkitaan 4. elokuuta maakunnallisilla kyläpäivillä Paneliassa.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat