MAINOS

Mikko Oivanen juhlii Kreikan lentopallomestaruutta

Uutiset

Mikko Oivanen

Mikko Oivasen Olympiacos Piaraeus on Kreikan mestari lentopallossa.

Huittislaisen Mikko Oivasen seura Olympiacos Piraeus on voittanut Kreikan lentopallomestaruuden. Finaalisarja katkesi suoraan kolmessa ottelussa.

Olympiacos Piraeus kaatoi PAOK:in ratkaisevaksi jääneessä ottelussa suoraan 3-0 (25-22, 25-21, 25-20).

“Komeasti hoideltiin pelit kotia – kaksi viimeistä vieläpä 3-0, niin ei siinä PAOK:illa ollut paljoa sanottavaa. Itselle varmasti paras finaalisarja koskaan, kovat pelit ja tänään taas isossa roolissa”, myhäili ottelupallon kenttään lyönyt Mikko Oivanen. Hän takoi kolmeen loppuotteluun tehot 50/+35.

Liigamestaruuden lisäksi Olympiacos voitti myös liigacupin. CEV:n Challenge Cupin loppuottelussa italialainen Ravenna oli vahvempi. Samoin kävi Kreikan Cupin välierässä PAOK:ia vastaan.

“Heikoimmat pelit tulivat pahaan saumaan. Tuolloin koko porukalla oli huonompi jakso, kun kova ottelutahti otti veronsa. Mestaruus on kuitenkin kolmen vuoden tauon jälkeen se kaikkein tärkein asia, joten kaikki tyytyväisiä”, summasi Oivanen.

Mikko Oivasen kesän suunnitelmiin kuuluu muutaman viikon lomailu Puolassa ja Suomessa sekä tietenkin treeniä. Ennen lähtöä Kreikasta neuvotellaan myös jatkokuvioista.

“Kun mestaruus tuli, niin jatkosta neuvotellaan. Muuten ei olisi tarvinnut edes keskustella. Mielelläni jatkaisin täällä”, hän sanoo.

Toukokuun lopulla 32 vuotta täyttävä Mikko Oivanen on pelannut Suomen ja Kreikan lisäksi ammattilaisena Turkissa, Puolassa, Ranskassa, Qatarissa, Kiinassa ja Iranissa. Aikuisten maaotteluita miehelle kertyi vuosina 2005-2015 yhteensä 214.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top