Köyliön Lallis herää eloon! – Lauteilla mm. Popeda ja Hurriganes

Uutiset

Lallis, Lallintalo

Ruuhkaa Lalliksella.

Legendaarinen Köyliön Lallintalo muistetaan yhtenä maamme perinteisimmistä tanssipaikoista ja huvikeskuksista. Suosio oli huipussaan 1980-luvulla.

Lalliksella esiintyivät aikakauden nimekkäimmät pop- ja rock-artistit. Kuljetuksia järjestetettiin satojen kilometrien päästä.

“Ajatus Lallintalon toiminnan aktivoimisesta on kytenyt päässäni jo jonkun aikaa”, kertoo euralainen puuhamies Tomi Virén. Hän teki Säkylän ja Köyliön seudulla tunnustelua Lalliksen huvitoiminnan herättämisestä henkiin. “Palautteen suuri määrä ja yksimielinen myönteisyys yllättivät minut täydellisesti”, Virén sanoo.

Ensi syksynä Lallilantalo tekee comebackin. Lavalla tullaan näkemään Popeda, Kotiteollisuus, Dingo, Neljä Ruusua, Remu ja Hurriganes, Pelle Miljoona, Matti ja Teppo, Finlanders, Juha Tapio ja Anna Puu. Lalliksella pidetään myös huutokauppa, jonka meklaroi huutokauppakeisari Aki Palsanmäki.

“Lallintalon historia koskettaa todella massiivista ihmisjoukkoa”, Tomi Viren toteaa. Huvitoimintaa, tanssien ja konserttien järjestämistä pidettiin aktiivisesti yllä vuosikymmenet.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top