Puolustusvoimien helikoptereita pörrää Kokemäellä

Uutiset

Samuli Kinnari

Puolustusvoimat, helikopteri

Puolustusvoimien helikopteri.

Porin prikaatin joukot harjoittelevat Satakunnassa.

Kokemäellä lentää puolustusvoimien helikoptereita. Ne laskeutuvat Piikajärven lentokentälle. Alueella operoi maantaista torstaihin osasto, jossa on noin 80 sotilasta. Harjoitusampumatarvikkeiden käytöstä saattaa aiheutua melua.

Satakunnan pioneeri- ja viestipataljoonan ensimmäinen pioneerikomppania ja Varsinais-Suomen huoltopataljoonan ensimmäinen huoltokomppania harjoittelevat Säkylän ja Niinisalon harjoitusalueilla sekä Säkylän ja Kankaanpään lähikunnissa.

Kaikkineen toimintaa on maanantaista perjantaihin.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top