MAINOS

Lämpökeskuksen tulipalo ei vaikuta Karkun evankelisen opiston toimintaan

Uutiset

Karkun evankelinen opisto

Sastamalassa Karkun evankelisen opiston toiminta jatkuu normaalisti. Tulipalo vaurioitti hakelämpökeskusta viime viikonloppuna.

Opiston lämmityksen varajärjestelmä saatiin otettua nopeasti käyttöön. Yhtäkään kesäkurssia ei ole jouduttu tulipalon takia perumaan. Kursseja ei myöskään keskeytetty, koska palon aikaan opistolla ei ollut toimintaa.

“Palossa vaurioitunut hakelämpökeskus korjataan käyttökuntoon mahdollisimman nopeasti. Palella opistolla ei kuitenkaan tarvitse, vaan lämmitys toimii siihen asti varajärjestelmänä toimivan öljylämmityksen avulla”, rehtori Marja Koskenniemi sanoo.

Karkun evankelinen opisto kiittää Pirkanmaan pelastuslaitosta nopeasta toiminnasta palon sammuttamisessa. “Pelastuslaitoksen rivakan toiminnan ansiosta esimerkiksi lämpökeskuksen tekninen tila säästyi suuremmilta vaurioilta”, Koskenniemi kertoo.

Keskikesä täyttyy leireistä

Karkun evankelisella opistolla järjestetään heinäkuussa useita leirejä. Ohjelmassa on muun muassa lasten ja isovanhempien yhteinen leiri, aikuisten ja lasten kuvataideleiri, suosittu Yhtä perhettä -leiri, melonnan opettelua sekä kristillinen lasten musiikkileiri Soli Deo Gloria. Kesä kääntyy elokuuhun Miniraamattukurssilla.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top