Jokkiskuskit taistelivat Kuninkaisissa

Uutiset

Japirak-JM

Nuorten luokan toiseksi sijoittui Säkylän UA:n Aleksi Isotuovola numerolla 65. Kuvassa välierässä ennen A-finaalia ajoivat myös myös Säkylän UA:n Santtu Honkakangas (51) ja LemUA:n Santeri Kulmala (20).

Huittisissa Kuninkaisten moottoriradalla ajettiin jännittävä ja vauhdikas jokamiehenluokan kilpailu Japirak-JM.

Naisten luokan tiukassa finaalissa taisteltiin sijoituksista tosissaan. Ykkköseksi ajoi Nokian UA:n Suvi Kaipila. Äetsän UA:n Vanessa Mäkelä ja Mynämäen UA:n Janina Salo ottivat mittaa toisistaan. Ruutulipulla Salo oli toisena ja Mäkelä oli kolmantena.

Nuorten luokassa Valkeakosken-Toijalan seudun UA:n Rasmus Riippi sai isoimman pokaalin, järjestävän seuran Aleksi Isotuovolan ollessa hienosti toinen. Kolmas oli Lempäälän UA:n Santeri Kulmala.

Senioriluokassa ja EVK:ssa ajanut Huittisten UA:n Sauli Haavisto sijoittui senioreissa kolmanneksi. Lounais-Hämeen UA:n Raimo Nieminen otti voiton ja Tampereen UA:n Jukka Helenius tuli toiseksi. Äetsän UA:n Harri Jalonen ajoi viidenneksi.

Etuvetokardaaneissa nähtiin kautta linjan tiukkaa kamppailua sijoituksista. Finaalilähdöissä kärkipaikasta taisteltiin niin kovin, että pieniltä hipaisuilta ei voitu välttyä. Kolmen finaalikierroksen jälkeen voiton otti Kokemäen UA:n Kari Suomela, takanaan Nokian UA:n Teemu Savela. Kolmanneksi jäi Rauman UA:n Juha Arvola.

Yleisen luokan voittajaksi ajoi Punkalaitumen MK/UA:n Kimmo Lampinen ja toiseksi Nokian UA:n Jani-Markus Mattila. Yleensä hyvin menestynyt Noormarkun UA/MK:n Henry Djakonowsky sijoittui kolmanneksi.

Mukana oli viidessä eri luokassa yhteensä 179 kilpailijaa. Kilpailun järjesti Säkylän Urheiluautoilijat.

TULOKSET

Japirak-JM

Yleisen luokan voittoon ajoi Punkalaitumen MK/UA:n Kimmo Lampinen.

· · · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top