Törkeät ratit Kokemäellä ja Säkylässä

Uutiset

Päihtyneet kuljettajat jäivät kiinni Kokemäellä ja Säkylässä lauantai-iltana. Molemmat puhalsivat törkeän lukeman.

Noin kello 21 poliisi selvitteli Kokemäellä Huovintiellä ilmoitusta epäillystä rattijuoposta. Ajoneuvo tuli partiota vastaan. Kuljettajana oli vuonna 1954 syntynyt mies, jolla alkoholia oli uloshengitysilmassa 1,61 mg/l.

Säkylässä Selmintiellä poliisi pysäytti vastaan ajaneen ajoneuvon noin kello 23.50. Ratissa oli vuonna 1979 syntynyt mies, jolla oli alkoholia tarkkuusalkometrin mukaan 1,04 mg litrassa uloshengitysilmaa.

Molemmat miehet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top