Varkaita huonekaluliikkeessä Kokemäellä – Poliisi pyytää havaintoja

Uutiset

Kokemäellä Huonekaluliike Timo Ylisen takapihalle Tulkkilantiellä murtauduttiin torstaina aamuyöllä. Poliisi pyytää vihjeitä.

Varkaat veivät puutarhakalusteita. Niiden kuljettamista varten oli anastettu myös iso peräkärry, jonka rekisteritunnus on PNH-835. Peräkärry on tavallista kuomuperäkärryä isompi. Se on pressulla katettu ja väriltään harmaasävyinen. Kärryn sivussa pressussa lukee sinisillä kirjaimilla “Huonekaluliike Timo Ylinen”.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Poliisi pyytää havaintoja peräkärryn ja henkilöauton sekä ihmisten liikkeistä Tulkkilassa torstaina aamuneljän ja -kuuden välillä. Tiedot pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen tutkinta.kokemaki@poliisi.fi.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top