MAINOS

Hevosurheilupuiston maakauppa laillinen ja kaupungin edun mukainen – Huittisten kh hylkäsi oikaisuvaatimuksen

Uutiset

Samuli Kinnari

Hevosurheilupuisto

Hevosurheilupuiston visio. Kuva on kaupunginhallituksen valmisteluaineistosta.

Huittisissa kaupunginhallitus hylkäsi oikaisuvaatimuksen päätöksestä myydä määräala MYH-Horses Oy:lle. Yhtiön tarkoituksena on perustaa alueelle hevosurheilupuisto.

Oikaisuvaatimuksen teki Huittisten Hevoskasvatusyhdistys. Se on vuokrannut osan määräalasta. Yhdistys katsoo oikaisuvaatimuksessa muun muassa, että kauppa ei ole laillinen eikä kaupungin kannalta tarkoituksenmukainen.

Kaupunginhallituksen vastineessa todetaan esimerkiksi, että kaupunki voi myydä kiinteää omaisuutta ilman julkista tarjousmenettelyä. Maa-alueen ostajalla on realistiset ja hyvin valmistellut suunnitelmat hevosurheilupuiston ja hevosurheilun kehittämiseksi Huittisissa. Elinkeinopoliittiset perusteet puolsivat tontin suoraa myyntiä. Kaupungin edun mukaista on mahdollistaa suunnitelmien toteuttaminen.

Huittisten kaupungin ja Huittisten Hevoskasvatusyhdistyksen allekirjoittama vuokrasopimus jää myös uutta omistajaa sitovaksi. Yhdistyksen asema ei muutu omistajanvaihdoksessa ja hallintaoikeus vuokra-alueeseen säilyy ennallaan.

Kaupunginhallituksen päätös oikaisuvaatimuksen hylkäämisestä oli kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaan esityksen mukainen. Kokouksessa kaupunginhallituksen jäsen Simo Riuttamäki teki ehdotuksen, että oikaisuvaatimus hyväksytään. Se raukesi kannattamattomana.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top