Poliitikot pääsevät Sastamalassa muuttohommiin

Uutiset

Sastamalan seudun museo saa kolme paikallista poliitikkoa työharjoittelijoiksi.

Sastamalan seudun museo

Museoiden kokoelmatyö ei useinkaan ole kovin näkyvää, vaikka se on keskeinen osa museoiden työtä. Kuvassa sisänäkymä Tammisen makasiinista, jossa Sastamalan seudun museo toimi vuoteen 1958. Kuva: Sastamalan seudun museo

Sastamalan seudun museo saa päivän ajaksi kolme paikallista poliitikkoa työharjoittelijoiksi. Pesti tutustuttaa heidät kokoelmatoimintaan.

Mukana ovat kansanedustaja Pertti Hakanen sekä kunnallispoliitikot Jenni Jokinen ja Ulla Yli-Hongisto. Heidän työharjoittelupäivänsä on tiistai.

"Poliitikot pääsevät perehtymään käytännön kokoelmatyöhön ja auttamaan museon muutossa", kertoo intendentti Heli Vuohelainen.

Työharjoittelu on osa Suomen museoliiton kampanjaa. "Uskon, että tämä on ehdottomasti paras tapa poliitikoille vahvistaa osaamistaan museoita koskevissa asioissa", sanoo pääsihteeri Kimmo Levä.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat