Karkun koulun Ässäkenttä vilkkaassa käytössä – Välituntiliikunta lisääntyi entisestään

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalassa Karkun koulun Ässäkenttä on lisännyt ennestäänkin aktiivista välituntiliikkumista. Se vihitään käyttöön perjantaina.

“Meidän koululla on jo valmiiksi loistavat ulkoilupuitteet niin koulun välittömässä läheisyydessä kuin lähimetsissä. Kuitenkin on todettava näin lyhyen seurantajakson ajalta, että tämä kenttä on lisännyt vielä ennestään aktiivisen välituntiliikkumisen määrää koulussamme”, koulunjohtaja Markus Peltonen kertoo.

Ässäkenttää käytetään aktiivisesti myös liikuntatunneilla. Mahdollisuuksia on paljon. “Tämä kokonaisuus myös houkuttelee jokaista vierestä seuraajaa hyppäämään mukaan peliin”, iloitsee Peltonen.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Sastamalassa lasten ja nuorten liikuntaan on panostettu viime vuosina erityisen kehittämisohjelman kautta. “Liikuntaolosuhteiden kehittäminen on ollut yksi ohjelman keskeisiä tavoitteita”, kertoo Sastamalan kaupungin liikuntapalvelupäällikkö Jari Aho. “Hienoa, että kaupunkiin on saatu liikkumiseen kannustavia areenoita, joissa lapset viihtyvät niin koulupäivän aikana kuin iltaisin ja viikonloppuisin”, hän summaa.

Karkun koulun Ässäkenttä on lajissaan 96:s. S-ryhmän ja Palloliiton ohjelman tavoitteena on rakentaa sata monitoimikenttää alakoulujen pihoille.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top