MAINOS

Uusi levy ja listaykkönen – Maini Sorrin Bring Me Home kertoo tositarinan

Kansainvälisesti menestynyt laulaja ja säveltäjä asui nuorena Vammalassa.

Uutiset

Samuli Kinnari

Maini Sorri

Laulaja ja säveltäjä Maini Sorri muutti Vammalasta Ruotsiin 1970-luvulla.

Vammalassa nuorena asuneelta Maini Sorrilta on ilmestynyt uusi levy Bring Me Home. Nimikkokappale pohjautuu tositarinaan.

Levyn on tuottaja on amerikkalainen Brian Lanese. Kaksikon yhteistyö alkoi muutama vuosi sitten. Brian Lanese otti Maini Sorriin yhteyttä. “Pidän todella, todella siitä mitä kuulen”, kirjoitti Lanese Sorrille ja ilmaisi halunsa tuottaa tämän seuraava levy.

Bring Me Home pohjautuu elävään elämään. Maini Sorri eksyi pimeässä ja kertoi kokemuksestaan amerikkalaiselle Gary Cornmanille. Tämä yllätti kirjoittamalla tapahtuneesta runon. Maini Sorri sävelsi sen lauluksi.

Nimikkokappaletta lukuun ottamatta levyn biisit on julkaistu aiemmin sinkkuina. Lost Love nousi hiljattain Isossa-Britanniassa Belter-Radion listan kärkeen ja sen uudelleenmiksaus on myös kerännyt menestystä. Kappale on lisäksi mukana amerikkalaisen Metronomicon-videoroolipelin ääniraidassa.

Kansainvälisesti menestynyt laulaja ja säveltäjä Maini Sorri muutti Vammalasta Ruotsin Uppsalaan 1970-luvulla. Hän oli tuolloin lukioikäinen. Ammatiltaan Maini Sorri on laulunopettaja.

+ Maini Sorrin albumi Bring Me Home julkaistiin 20. syyskuuta.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top