ILMOITUS

Tommi Siirilä: “VaLePa on ehdottomasti paras vaihtoehto Suomessa”

Maajoukkuemies pukeutuu pukkipaitaan.

Uutiset

Tommi Siirilä

Tommi Siirilä.

Keskitorjuja Tommi Siirilä täydentää Vammalan Lentopallon joukkuetta. Hänellä on tilillään yli sata maaottelua.

“VaLePa on perinteinen seura, jossa organisaatio on kunnossa. Harjoittelu- ja peliolosuhteet ovat erinomaiset. Joukkueella on vahva pelaajamateriaali ja innostunut, osaava valmentaja”, perustelee Tommi Siirilä valintaansa. Mestaruusliigan pelejä hän odottaa innolla, mutta pitää ennen kaikkea pelaamista Mestarien liigassa hienona mahdollisuutena. “VaLePa on ehdottomasti paras vaihtoehto Suomessa”, Tommi Siirilä suitsuttaa.

Viime kesänä Tommi Siirilä oli Kultaisen Eurooppa-liigan ylivoimaisesti paras torjuja. Suomessa hän on voittanut kahdesti sekä Suomen mestaruuden että Suomen Cupin. Viime kaudella Siirilä pelasi Italiassa huippuseura Sir Volley Perugiassa.

Pukkipaidassa Tommi Siirilä debytoi VaLePan kauden kotiavauksessa Oulun Ettaa vastaan sunnuntaina.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top