ILMOITUS

VaLePa aloittaa Mestarien liigan Sastamalassa – Kantoja kaskessa enemmän kuin viimeksi

Uutiset

VaLePa

Sastamalassa VaLePa pelaa Ford Store Levorantana kauden ensimmäisen Mestarien liigan ottelun keskiviikkona. Vieraaksi tulee turkkilainen Istanbul BBSK. Ottelu alkaa Vexve Areenalla kello 18.30.

Haaste päästä mukaan lohkovaiheeseen on selvästi kovempi kuin viimeksi. Suorien paikkojen lisäksi jaossa on kolmen kierroksen myötä vain kaksi paikkaa. Niitä tavoittelee Ford Store Levorannan lisäksi viisitoista joukkuetta. Joukossa ovat muiden muassa PAOK Thessaloniki, United Volleys Frankfurt ja Chaumont VB.

Istanbul BBSK on kotimaansa pronssijoukkue. Sillä ei ole ainoatakaan ulkomaalaista pelaajaa. Turkin maajoukkuemiehiä sen sijaan riveistä löytyy useita.

Toinen osaottelu pelataan Istanbulissa 17. lokakuuta. Otteluparista jatkaa enemmän sarjapisteitä kahdesta ottelusta kerännyt joukkue. Voittaja kohtaa toisella kierroksella joko kreikkalaisen PAOK Thessalonikin tai unkarilaisen VRCK Kazincbarcikan. Lohkovaiheeseen päästäkseen Ford Store Levorannan olisi selvitettävä tämän jälkeen vielä kolmas ottelupari, jonne tarjolla on joukkueita Itävallasta, Hollannista ja Saksasta sekä Valko-Venäjältä Sakari Mäkisen Shaktior Soligorsk.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top