ILMOITUS

Äärimmäisen tiukka taistelu: VaLePa kaatui Mestarien liigan avauksessa

Istanbul BBSK otti voiton 2-3.

Uutiset

Samuli Kinnari

VaLePa, Istanbul BBSK

VaLePan hakkuri Arvis Greene iskee.

Mestarien liigassa Ford Store Levorantana pelaava VaLePa koki kauden avauksessa niukan tappion. Istanbul BBSK haki Sastamalasta voiton luvuin 2-3.

Ottelussa kirjattiin koville joukkueille vaihtelevia eränumeroita. VaLePa otti ensimmäisen erän 25-22. Toinen päättyi vieraille 19-25. Kolmannen erän VaLePa vei 25-16. Neljännen nappasi Istanbul BBSK 21-25. Ratkaiseva viides erä meni vieraille 15-17.

“Totta kai olisimme voineet olla parempia. Joitakin osia pelistä me pelasimme todella hyvin ja meillä oli omat mahdollisuutemme”, sanoi päävalmentaja Radovan Gacic. Vastustaja painosti lujasti aloitussyötöillään. Hän ennakoi, että Istanbulissa hakkurien torjuntaan pitää kiinnittää huomiota. “On paljon asioita, jotka voimme tehdä paremmin seuraavassa pelissä. Joukkueiden väliset erot ovat todella pienet”, Gacic totesi.

Toinen osaottelu pelataan Turkissa keskiviikkona 17. lokakuuta. Enemmän sarjapisteitä kahdesta ottelusta kerännyt joukkue jatkaa toiselle kierrokselle. Sarjapisteistä saa kolme voitosta luvuin 3-0 tai 3-1, kaksi voitosta luvuin 3-2 ja yhden tappiosta luvuin 2-3.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top