MAINOS

Mantan kahveilla kansanparannusta ja kulttuuriperintöä

Tyrvään seudun Kotiseutuyhdistys julkaisee uuden kirjan.

Uutiset

Tyrvään Manta

Tyrvään Manta nuorena.

Sastamalassa Pukstaavissa syvennytään kansanparannukseen ja kulttuuriperintöön. Aiheisiin johdattavat kirkkoherra Katri Rinne ja Tyrvään seudun Kotiseutuyhdistyksen uusi teos. Mantan kahvit hörpätään Amandan nimipäivänä eli perjantaina 26. lokakuuta kello 17-19.

Kirkkoherra Katri Rinne kertoo tutkimuksestaan kansanparantaja Amanda Jokisen ja tämän tyttären Huldan jalanjäljissä. Hän on perehtynyt erityisesti Tyrvään Mantan kirjeenvaihtoon.

Tyrvään seudun Kotiseutuyhdistys tarjoilee paikallista kulttuuriperintöä julkaisemalla teoksen Tämmöstä kans Sastamalasta. Se on jatkoa pari vuotta sitten ilmestyneelle kirjalle Tämmöstä Sastamalasta. Uutta teosta suositellaan jokaiselle sastamalalaiselle, neuvoksi muualta muuttaneille, muistoksi muualle lähteneille ja oppaaksi loma-asukkaille.

Puheenvuorojen jälkeen ilta jatkuu luontaistuotteiden, kirjojen ja kahvitarjoilun parissa. Mukana on myös itse Tyrvään Manta oppeineen ja troppeineen.

Tapahtuma järjestetään Pukstaavin salissa. Istumapaikkoja riittää kuudellekymmenelle.

Mantan kahvit tarjotaan nyt toista kertaa viime vuonna vietetyn Tyrvään Mantan juhlavuoden innoittamana. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Sastamalan seudun museo, Tyrvään seudun Kotiseutuyhdistys, Suomalainen Perinneparannus- ja Luontaislääketiedeyhdistys, Sastamalan Oppaat sekä AITO-kauppa Sastamala.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top