MAINOS

Sastamalalla tarve sopeuttaa

Uutiset

Suurin taloudellinen haaste Sastamalassa liittyy vuosikatteeseen. Se tarkoittaa tulorahoitusta, joka juoksevien menojen jälkeen jää käytettäväksi esimerkiksi lainojen lyhentämiseen ja investointeihin. Kaupungin vuosikatetta pitää investoinneista johtuen kasvattaa puoli miljoonaa euroa vuodessa.

“Kustannuskehitys on ollut Sastamalassa jopa laskevaa, pääasiassa vuonna 2014 laaditun laajan ja hyviä tuloksia tuottaneen tasapainottamisohjelman ansiosta. Vastaavanlaiselle sopeuttamiselle on kuitenkin edelleen tarvetta”, kertoo kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg.

Muun muassa sivistystoimi ja Tilakeskus laativat yhteistyössä palveluverkkoselvityksen. “Tavoitteena on kiinteistöjen saneerauksen ja uudisrakentamisen oikea mitoitus sekä oikea henkilöstörakenne”, summaa Malmberg.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top