ILMOITUS

Verotus ei kiristys Sastamalassa

Kaupungin velkataso on alle maan keskiarvon, mutta nousujohteinen kehitys huolestuttaa.

Uutiset

Sastamalalaisten verotukseen ensi vuosi ei tuo muutoksia. Investoinnit kasvattavat lainamäärää.

“Sastamalan velkataso on edelleenkin alle maan keskiarvon, toki nousujohteinen kehitys on huolestuttavaa”, toteaa Jarkko Malmberg. “Voimme kuitenkin mielestäni katsoa tulevaisuuteen luottavaisina”, hän jatkaa.

Työttömyysaste on Sastamalassa painunut alas ja työllisyydenhoidon osaaminen on erittäin korkealla tasolla. Paikalliset yritykset investoivat isosti ja pitävät omalta osaltaan yllä sopivaa sykettä. Näistä esimerkkeinä voidaan mainita esimerkiksi Lojer ja Kalaneuvos.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top