Sastamalassa pari tuhatta äänesti ennakkoon seurakuntavaaleissa

Uutiset

Samuli Kinnari

Tyrvään kirkko

Tyrvään kirkko.

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys on päättynyt.

Sastamalassa uurnilla kävi yhteensä 1 937 oman seurakunnan äänioikeutettua. Muiden seurakuntien jäseniä äänesti 26. Vastaavasti sastamalalaisia on voinut äänestää ennakkoon muiden seurakuntien äänestyspaikoissa.

Seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 18. marraskuuta. Tuolloin Sastamalassa äänestys on Vammalan seurakuntatalolla kello 11-20. Vaalipäivänä saa äänestää vain oman seurakunnan äänestyspaikassa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top