Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sastamalassa pari tuhatta äänesti ennakkoon seurakuntavaaleissa

Uutiset

Seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 18. marraskuuta.

Tyrvään kirkko

Tyrvään kirkko.

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys on päättynyt.

Sastamalassa uurnilla kävi yhteensä 1 937 oman seurakunnan äänioikeutettua. Muiden seurakuntien jäseniä äänesti 26. Vastaavasti sastamalalaisia on voinut äänestää ennakkoon muiden seurakuntien äänestyspaikoissa.

Seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 18. marraskuuta. Tuolloin Sastamalassa äänestys on Vammalan seurakuntatalolla kello 11-20. Vaalipäivänä saa äänestää vain oman seurakunnan äänestyspaikassa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top