Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Keskiviikko 6.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Lauhan lähiruokafestivaali palkittiin Vuoden kylätekona

Uutiset

Tapahtuma veti huikeat 5 000 kävijää.

Lauhan lähiruokafestivaali

Keskellä Lauhan Maamiesseuran puheenjohtaja Atri Savolainen, lähiruokafestivaalin ideoinut Annika Eklöf ja talkoolainen Erkki Nurmi. Reunoilla SataKylistä vasemmalla kyläasiamies Hanna Ruohola ja oikealla puheenjohtaja Paavo Törmälä. Kuva: Reijo Siltala

Huittisissa järjestettävä Lauhan lähiruokafestivaali on valittu Vuoden kyläteoksi. Tapahtuma veti huikeat noin 5 000 kävijää.

Lähiruokafestivaalin yleisömäärä on poikkeuksellisen suuri kylätapahtumalle. Tunnustuksen saajasta päättäneen SataKylien hallituksen mukaan se kertoo osaltaan aiheen tärkeydestä ja ajankohtaisuudesta. Ilmaista non-stop-kuljetusta kaupungin keskustasta kiiteltiin nerokkaaksi houkuttimeksi.

Perustelujen mukaan Lauhan Maamiesseura on osoittanut suurta rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta alkaessaan järjestää täysin uudenlaista, modernia ja raikasta tapahtumaa. Näin on erinomaisesti nostettu maaseudun, kylätoiminnan sekä lähiruuan tunnettuutta ja arvostusta. Pienellä kylällä pidetty tapahtuma on yhdistänyt kyläläisiä ja monia mukana olleita paikkakunnan yhdistyksiä.

Lauhan Maamiesseura sai palkinnoksi 500 euroa. Tunnustus julkistettiin SataKylien syyskokouksessa.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: