Heikki Kuutti Uusitalo Petteri Orpon erityisavustajaksi

Uutiset

Sastamalalainen teologian maisteri Heikki Kuutti Uusitalo siirtyy valtiovarainministeri Petteri Orpon erityisavustajaksi.

Heikki Kuutti Uusitalo

Heikki Kuutti Uusitalo.

Sastamalalainen teologian maisteri Heikki Kuutti Uusitalo siirtyy valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) erityisavustajaksi. Uudessa tehtävässään valtiovarainministeriössä hän vastaa erityisesti viestinnästä.

Heikki Kuutti Uusitalo on nykyisin opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen (kok.) erityisavustaja. Opetus- ja kulttuuriministeriössä hän on vastannut erityisesti korkeakoulu- ja tiedepolitiikasta, varhaiskasvatuksesta, kirkollisista asioista, vapaasta sivistystyöstä ja maahanmuuttajien koulutuksesta.

Uudessa tehtävässään Heikki Kuutti Uusitalo aloittaa vuodenvaihteessa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat