Lalliksen paluu jättimenestys – "Valtava kiitos yleisölle"

Raskasta Joulua huipentaa syksyn.

Uutiset

Legendaarinen keikkapaikka teki onnistuneen comebackin. "Nyt on huojentunut olo", kommentoi promoottori Tomi Viren.

Lallintalo

Lallintalon seinät ovat jälleen pullistelleet legendaarisen keikkapaikan comebackin myötä.

Säkylässä Köyliön Lallintalon uusi tuleminen keräsi huikean suosion. Yleisöä on syksyn aikana ollut noin 10 000.

Lalliksen paluu alkoi Popedalla ja Kotiteollisuudella. Syyskausi huipentuu Raskasta Joulua -kiertueen päätöskonserttiin lauantai-iltana.

"Ennen avajaisia oli todella jännittyneet tunnelmat, että miten väki ottaa nykypäivänä Lalliksen vastaan, mutta nyt on huojentunut olo", kommentoi promoottori Tomi Viren. Legendaarisella keikkapaikalla on koettu huikea määrä jälleennäkemisiä vuosien takaa, uusia rakkaustarinoita kosimisineen ja nostalgisia tunnelmia nykypäivän twistillä.

Meno Lalliksella on ollut kuin silloin ennen. Bussit ovat kuljettaneet sankoin joukoin väkeä ympäri maakuntaa ja yksittäisiä autokuntia saapui Kuopiota myöten. "Kokonaisuudessaan täytyy olla tyytyväinen", iloitsee Viren.

Raskasta Joulua -konsertti on Lalliksella klubi-illan tyyppinen. Lavalla nähdään Ville Tuomi, Pasi Rantanen, Tommi "Tuple" Salmela ja Elize Ryd.

Kovia kiinnityksiä

Lallintalolla kuhisee heti alkuvuodesta, kun tammikuussa esiintymään tulee Danny viimeisellä isolla kiertueellaan. Maaliskuussa nähdään Yö ja Vesterinen Yhtyeineen sekä Stratovarius. J. Karjalainen tähdittää huhtikuuta ja kevään päättää toukokuussa Eppu Normaali.

"Ilman tätä mahtavaa yleisömenestystä ei oltaisi kevättä uskallettu suunnitella, siitä pitää antaa valtava kiitos yleisölle", sanoo Tomi Viren.

+ Raskasta Joulua -kiertueen päätöskonsertti Köyliön Lallintalolla la 22.12. Ovet klo 19 ja showtime klo 21. Liput www.raskastajoulua.com.

Raskasta Joulua

Raskasta Joulua huipentaa Lalliksen syyskauden.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat