MAINOS

Katariina Pylsy ehdolle eduskuntavaaleihin

Uutiset

Katariina Pylsy

Katariina Pylsy.

Sastamalan maaseutujohtaja Katariina Pylsy Hämeenkyröstä pyrkii kansanedustajaksi. Pirkanmaan Keskusta on nimennyt hänet ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin.

“Nöyrin mielin lähden ehdokkaaksi ja teen töitä monipuolisesti maaseudun ja yrittäjyyden kehittämiseksi”, Katariina Pylsy kertoo. Hänet tunnetaan myös Ritajärven luonnonsuojelualueen perustajana sekä Sastamalan Wanhat talot ja Joulutalot -tapahtumien pääorganisaattorina. Pirkanmaan ELY-keskus palkitsi hänet ympäristöpalkinnolla vuonna 2016.

Katariina ja Eero Pylsy omistavat Pylsyn tilan, jota he viljelevät. Se on yksi Suomen vanhimmista sukutiloista.

“Esi-isäni Niclis Pylsy mainittiin ensimmäisen kerran Daavidin kapinan takuumiehenä 9.1.1439. Sukutilamme täytti siis juuri 580 vuotta”, Katariina Pylsy kertoo.

Työnsä ohessa Katariina Pylsy toimii viljelijänä sekä maaseutu- ja matkailuyrittäjänä. Hämeenkyrön kulttuurimaisemassa sijaitseva Maisemakahvila on tunnettu kauniista maisemistaan ja emäntänsä aamuisin paistamista munkeista sekä mustikka- ja raparperipiirakoista.

“Kesälomat ovat menneet jo viimeisen kolmenkymmenen vuoden ajan kahvilan pyörittämiseen ja sitä ennen sen kunnostamiseen sekä kulttuurimaiseman raivaamiseen”, Katariina Pylsy sanoo.

Koko työuransa Katariina Pylsy on toiminut maaseudun ja sen kehittämisen puolesta kouluttaen muun muassa viljelijöitä.

“Maaseutu on mahdollisuus. Menestys vaatii työtä, uskoa ja rohkeutta. Kehittämisen ehtona on asioiden ymmärtäminen, oikea tieto ja maaseudun yrittäjien ja asukkaiden arvostus”, tiivistää Katariina Pylsy.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top